Master i scienceundervisning - tilmelding til nyt hold eller enkeltfag i efteråret 2017 – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Institut for Naturfagenes Didaktik > Nyheder > Nyheder 2017 > Master i scienceunderv...

07. april 2017

I efteråret 2017 udbydes en række kurser, som alle er meget relevante i forhold til implementering af gymnasiereformen og udvikling af undervisningen i de naturvidenskabelige fag. Alle kurser kan læses som enkeltfag:

• Kursus 1: Naturfagsdidaktik
  • Kursus 2: Evaluering
  • Kursus 5: It i scienceundervisning
  • Kursus 6: Praktisk arbejde

Hvert kursus koster 6000 kr. og løber over 4 mandage ca. hver anden uge.
Den ordinære tilmeldingsfrist er den 1. maj 2017.

Master i scienceundervisning udbydes i samarbejde med Aarhus Universitet og hele uddannelsen er tilrettelagt som et forløb over tre år.

Læs om kurserne og tilmelding: http://www.ind.ku.dk/misu/
Download: Flyer for MiSU (pdf)
eller kontakt Christine Holm, cholm@ind.ku.dk  tlf. 35320537 for yderligere information.