Ansatte ved Institut for Naturfagenes Didaktik – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Institut for Naturfagenes Didaktik > Ansatte

Claus Emmeche

Claus Emmeche

Lektor

Medlem af:

  • Science Studies

Primære forskningsområder

Mine forskningsinteresser omfatter videnskabsstudier, forskningspolitik, generel videnskabsteori, naturfilosofi, og biosemiotik. I øjeblikket arbejder jeg med tværfaglighedens videnskabsteori og er tilknyttet forskergruppen Humanomics, som undersøger de humanistiske fags videnskabsteori og offentlige værdi, se www.mapping-humanities.dk

På IND (Institut for Naturfagenes Didaktik) er jeg en del af forskergruppen for videnskabsteori (se www.ind.ku.dk). 

Jeg er leder af Laboratoriet for for Naturfilosofi på Københavns Universitet. Laboratoriet ligger på IND på Det Naturvidenskabelige Fakultet ("Science"). Laboratoriet var tidligere kendt som Center for Naturfilosofi og Videnskabsstudier (før fakultetsledelsen indførte regler for centernavne, dvs. krævede at centre hev betydelig ekstern funding hjem til fakultetet).

Se updates på https://ku-dk.academia.edu/ClausEmmeche/ samt den ældre hjemmeside http://www.nbi.dk/~emmeche/da.home.html 

Kontakt:

Jeg kan efter aftale træffes på mit kontor på IND (Øster Voldgade 3, lokale 01.0.114) eller på Niels Bohr Instituttet (Blegdamsvej 17) eller Biocenteret (Ole Maaløes Vej 5). Ellers prøv på 5132 9149. 

Publikationer:

Ud over henvisningen, kan du på min hjemmeside finde nogle af disse fuldt tilgængelige online.

NB:

Nærværende side er en hybrid mellem (1) et centralt styret system bygget på KU's databaser i symbiose med KU-nettet og (2) det, som de enkelte brugere af fx CURIS direkte kan gå ind og rette i vedr. deres egne informationer.

ID: 2974