NTS uddannelser i Norge - hvor blev pigerne af?

NAFADISE med Camilla Schreiner, Oslo Universitet.

I sit indlæg NTS-uddannelser i Norge - hvor blev pigerne af? kommer Camilla bl.a. ind på årsagerne til, at relativt færre piger søger ind på de videregående uddannelser inden for Natur Teknik og Sundhed.

Indlægget kan desuden ses som en kommentar til anbefalingerne i rapporten 'Et fælles løft' fra den danske arbejdsgruppe til forberedelse af en National Strategi for Natur, Teknik og Sundhed, der udkom i februar 2008. Læs mere om arbejsgruppen...

Camilla Schreiner, som er cand. scient. i geofysik og dr.scient. i naturfagsdidaktik, er forsker ved Naturfagcenteret, Oslo Universitet og især kendt fra ROSE-projektet (ROSE (The Relevance of Science Education), som er et internationalt forskningsprojekt, som arbejder for at gøre skolens undervisning i naturfag og teknologi mere meningsfyldt, interessant og relevant for eleverne.

Alle er velkomne - tilmelding ikke nødvendig.

NAFADISE (Naturfagsdidaktisk Seminar) henvender sig til alle med interesse for de naturvidenskabelige fags didaktik. Formatet er normalt kortere oplæg (ca. 45 minutter) efterfulgt af spørgsmål og diskussion.