Forskningens Døgn på og med IND

 

I forbindelse med Forskningens Døgn kan postdoc., ph.d., Jesper Bruun, Institut for Naturfagenes Didaktik bestilles til at holde et foredrag.

Vælg i mellem:  'Din netværksplacering forudsiger din karakter' og/eller 'Forstå fysik med din krop'. (Kan bookes fra 22. feb.)

Besøg Observatoriet på Østervold og få lejlighed til at se i den gamle linsekikkert fra 1895

Niels Bohr Institutet står i samarbejde med Astronomisk Selskab og Institut for Naturfagenes for arrangementerne. Der er et begrænset antal pladser, og der er tilmeldingsfrist senest den 26. april (St. Bededag). Mere information om program og tilmelding på: 
Niels Bohr Institutets hjemmeside for arrangementet

På IND's hjemmeside kan du læse mere om Observatoriet

Forskningens Døgn er en landsdækkende event, der ligger i foråret, og spreder sig over tre dage. Det er Ministeriet for Forskning, Innovation og Videregående Uddannelser, der står bag konceptet, hvis formål er at øge kendskabet og interessen til den danske forskningsverden gennem formidlingsaktiviteter henvendt til den brede offentlighed. Se også http://www.forsk.dk/

KU deltager hvert år med mange forskellige formidlingsaktiviteter, lige fra klassiske formidlingsforedrag, der kan bookes gennem ordningen 'Bestil en forsker' til debatarrangementer, besøg på skoler og 'stand up' videnskab på gader og stræder.