Kom med indholdsforslag til BIGBANG-konferencen i 2017! – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Tidsskriftet MONA > Nyheder > Send forslag til BIGBA...

16. august 2016

Kom med indholdsforslag til BIGBANG-konferencen i 2017!

BIGBANG

Sidste frist for at indsende forslag til programkomiteen er 30. september.

Der er nu åbnet for indsendelse af forslag til indhold i BIGBANG-konferencen 2017. Find blanketten her: http://bigbangkonferencen.dk/indholdsforslag2.

Alle forskere, udviklere, læreruddannere mv. opfordres til at byde ind med forslag til indhold på konferencen, fx oplæg eller workshopper - der er 9 spor at vælge imellem!

Sidste frist for at stille forslag er 30. september 2016. 

Som arrangør er IND involveret i spor 1 om didaktisk forskning og spor 3 som Tidsskriftet MONA står for, i år med temaet "Veje til professionel udvikling af undervisere i naturfagene" - læs mere om spor 3 her.

Spor 1 på BIGBANG: Didaktisk forskning

Hvad er den nyeste viden om, hvad der virker i og omkring undervisningen? Her får du input til din undervisning fra dansk og international fagdidaktisk forskning.

De forskningsbaserede oplæg og workshops er målrettet undervisere i grundskolen og på ungdomsuddannelserne. Endvidere lægger oplæggene op til refleksion og diskussion.

Spor 3 på BIGBANG: Veje til professionel udvikling af undervisere i naturfagene

Hvordan lave efteruddannelse, kurser og personlig kompetenceudvikling så lærere får mest ud af det? Hvad giver effekt på undervisningen? Og på elevernes læring? Spor 3 på BIGBANG gør status over hvad vi ved om hvordan læreres kompetencer bedst udvikles. Det vil både handle om grundskole og ungdomsuddannelser og om faglig og fagdidaktisk udvikling.

På baggrund af programmet for spor 3 vil MONA udgive et tema-nr. med netop dette tema. Bidragydere vil således udover konferencedeltagelsen også forventes at ville medvirke til at skrive en tekst til tema-nr. som produceres efter konferencen.