Ny rapport giver inspiration og anbefalinger til det fysiske undervisningsmiljø – Københavns Universitet

Institut for Naturfagenes Didaktik > Nyheder > Nyheder 2010 > Fysisk undervisningsmiljø

11. marts 2010

Ny rapport giver inspiration og anbefalinger til det fysiske undervisningsmiljø

Et projektarbejde under IND har nu beskrevet hvad der er afgørende for et godt fysisk undervisningsmiljø på universitetet, og hvad de fysiske rammer derfor skal kunne understøtte. Anbefalingerne konkretiseres med bud på mulige ombygninger af HCØ-komplekset, Universitetsparken 5.

Arbejdet er sket på opdrag af Københavns Universitets Uddannelsesstrategiske Råd (KUUR) gennem Campus Plan og Byg.

Rapporten "Fremtidens undervisningsmiljø på universitetet" der giver et overblik anbefalingerne og ideerne til ombygninger af HCØ, er nu offentliggjort.

Der udarbejdes også en baggrundsrapport som giver et dybere indblik i de faktorer der spiller en rolle for det fysiske undervisningsmiljø. Teksten tilbyder et begrebsapparat til brug for de kommende ny- og ombygninger af undervisningsmiljøer på Københavns Universitet. Den endelige version af denne foreligger medio marts.

Læs mere om projektet og find rapporterne på https://www.ind.ku.dk/udvikling/projekter/undervisningsmiljo/.