Master i scienceundervisning - nyt kursus efteråret 2019 – Københavns Universitet

25. februar 2019

Master i scienceundervisning - nyt kursus efteråret 2019

I efteråret 2019 udbyder IND kurset "It, læring, motivation og dannelse – et didaktisk perspektiv" som er målrettet erfarne undervisere i naturvidenskabelige fag.

Ansøgningsfristen er 1. maj 2019

Kurset kan indgå i det samlede masterforløb, "Master i scienceundervisning", og nye deltagere til masteruddannelsen er meget velkomne. Kurset kan også læses som enkeltstående efteruddannelseskursus. Master i scienceundervisning udbydes i et samarbejde mellem Københavns Universitet og Aarhus Universitet siden 2015. I kurserne kobles praksis med den nyeste naturfagsdidaktiske forskning.

Efterårets kursus "It, læring, motivation og dannelse – et didaktisk perspektiv"  foregår i København på mandage over otte kursusgange, ca. hver anden uge i perioden august - december.

Kontakt os meget gerne med spørgsmål eller en uforpligtende  interessetilkendegivelse, hvis du overvejer at deltage i kurset.

Yderligere information: