Workshop for instruktorer og hjælpelærere


Institut for Naturfagenes Didaktik (IND) inviterer til kursus for instruktorer og hjælpelærere ved det naturvidenskabelige fakultet på KU. Kurset afholdes af Christine Holm & Sebastian Horst fra IND.

Kurset, der har form af en workshop, giver nye perspektiver på undervisningen gennem forskellige aktiviteter, erfaringsudveksling og oplæg - og hjælper derved instruktorer og hjælpelærere til at tilrettelægge og gennemføre praktisk undervisning, sådan at de studerende får et godt udbytte. Kurset er fortrinsvis tiltænkt nye instruktorer, men ældre instruktorer er også velkomne.

Kurset indeholder to kursusdage:
- 22. august 2007 kl. 9.30-16.00
- November 2007 kl. 12.30-15.00 (dato fastlægges senere)

Programmet vil i øvrigt bestå af en blanding af oplæg, øvelser, gruppeopgaver og fælles diskussioner, og vil være kraftig påvirket af ønsker og behov fra deltagerne.

Deltagerne skal ved tilmelding besvare nogle spørgsmål omkring deres undervisning. Programmet er tilrettelagt med udgangspunkt i, at alle har besvaret opgaven. Derudover vil der komme yderligere hjemmeforberedelse umiddelbart op til første kursusdag.

Tilmelding er ikke længere mulig.

Der er sat en deltagerbegrænsning på max. 20 deltagere. Ved evt. overtegning fordeles pladserne efter "først-til-mølle"-princippet. Kurset aflyses i tilfælde af manglende tilmeldinger. Deltagelse er gratis, og IND giver frokost til deltagerne.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til Sebastian.