Diskussionsforum for DUN-konferencen – Københavns Universitet

DUN-konference 2011 > Diskussionsforum

Kære tilmeldte til DUN-konferencen 2011

Vi er nu oppe på ca. 100 tilmeldte, og vi ser frem til at få en spændende konference!

Vi har lavet et diskussionsforum på Google Grupper og inviterer alle konferencetilmeldte til at deltage. Formålet er at begynde diskussionerne af temaet for dermed at kunne kvalificere konferencens diskussioner endnu mere.

Alle tilmeldte har fået en invitation pr. mail. Har du mistet denne, kan du i stedet for klikke på linket nedenfor for at gå ind på diskussionsforummet (NB: Kun tilmeldte til konferencen får adgang til diskussionsforummet):

http://groups.google.com/group/dunk2011

NB: Vi har inviteret dig på den e-mail du anvendte ved tilmeldingen, og du vil blive bedt om at oprette denne som en google-konto når du går ind på diskussionsforummet (hvis e-mail'en da ikke allerede er oprettet som google-konto). Ønsker du at logge ind på diskussionsforummet med en anden e-mail- adresse, fx fordi du har en anden gmail-konto du i forvejen bruger, så anmod om medlemskab for denne konto. HUSK i øvrigt når du logger ind på forummet at angive om du vil modtage e-mails fra diskussionsforummet! Ved tekniske problemer, skriv til konference@ind.ku.dk.