Tilmelding til INDsigt seminarer

Vælg det seminar, du ønsker at tilmelde dig. Hvis du vil tilmeldes flere seminarer, beder vi dig sende en formular for hvert seminar.

Du får derefter en automatisk bekræftelse tilsendt på den oplyste mailadresse. Oplever du problemer med tilmeldingen, eller har spørgsmål eller kommentarer i øvrigt, så kontakt os på indsigt@ind.ku.dk.

Se beskrivelser af seminarerne her: https://www.ind.ku.dk/indsigt

INDsigt og persondata
Når du tilmelder dig INDsigt, så bruger vi dine tilmeldingsoplysninger til at planlægge og gennemføre seminaret, så vi fx kan kontakte dig, hvis der sker ændringer, udsende materiale mm. Dine oplysninger slettes efterfølgende (i praksis efter ca. ½ år).
Hvis du i skemaet giver tilsagn til, at vi må sende dig invitationer om fremtidige arrangementer, så gemmer vi dine kontaktoplysninger så længe det er relevant.
Vi videregiver ikke dine oplysninger til andre. Du kan altid kontakte os på indsigt@ind.ku.dk og få slettet dine oplysninger igen, hvis du ikke længere ønsker invitationer. Oplysningerne registreres i overensstemmelse med KU's privatlivspolitik.

Felter markeret med * skal udfyldes.

Tilmelding til INDsigt-seminar: *
Må vi kontakte dig pr mail med information om fremtidige arrangementer på Institut for Naturfagenes Didaktik?
Skriv, hvis der er noget særligt vi skal være opmærksom på. Hvis dit valgte seminar har HYBRID-format, så bedes du her angive, om du ønsker at deltage fysisk eller online i seminaret.