Tilmelding til INDsigt seminarer forår 2018 – Københavns Universitet

Tilmelding til INDsigt seminarer forår 2018

Vælg det seminar, du ønsker at tilmelde dig. Hvis du vil tilmeldes flere seminarer, beder vi dig sende en formular for hvert seminar.

Du får derefter en automatisk bekræftelse tilsendt på den oplyste mailadresse. Oplever du problemer med tilmeldingen, eller har spørgsmål eller kommentarer iøvrigt, så kontakt os på indsigt@ind.ku.dk.

Se beskrivelser af seminarerne her: https://www.ind.ku.dk/indsigt

INDsigt og persondata
Når du tilmelder dig INDsigt, så bruger vi dine tilmeldingsoplysninger til at planlægge og gennemføre seminaret, så vi fx kan kontakte dig, hvis der sker ændringer i lokale, og så vi ved hvor meget kaffe vi skal brygge, og så vi kan udsende evt. materiale fra seminaret. Dine oplysninger slettes efterfølgende (i praksis efter ca. ½ år).
Hvis du i skemaet giver tilsagn til, at vi må sende dig invitationer om fremtidige arrangementer, så gemmer vi dine kontaktoplysninger så længe det er relevant.
Vi videregiver ikke dine oplysninger til andre. Du kan altid kontakte os på indsigt@ind.ku.dk og få slettet dine oplysninger igen, hvis du ikke længere ønsker invitationer.
Med din tilmelding accepterer du, at vi registrerer og opbevarer dine oplysninger jf. ovenstående og i overensstemmelse med KU's privatlivspolitik.

 
18-09-2018: Hvordan skaber vi mere relevante og vedkommende naturvidenskabelige udstillinger?
23-10-2018: Integreret naturfag i grundskolen - forslag til et sprog samt eksempler fra Norge og Irland
20-11-2018: Hvorfor er naturvidenskab så svært, og hvad kan vi gøre ved det?
11-12-2018: Fagets Videnskabsteori og Filosofikum 2.0

ja nej

Felter markeret med * skal udfyldes.