Netværk for Kvinder i Fysik uddeler pris – Københavns Universitet

Tidsskriftet MONA > Nyheder > KIF-pris

17. februar 2010

Netværk for Kvinder i Fysik uddeler pris

Netværk for Kvinder i Fysik (KIF) uddeler i år for første gang KIF-prisen til en kvindelig ph.d.-, specialestuderende eller nyuddannet lærer, som udmærker sig i forbindelse med forskning eller formidling.

KIF-prisen uddeles for at skabe opmærksomhed omkring kvinder i fysik inden for det faglige miljø, for at opmuntre unge kvindelige fysikere til at fortsætte deres videnskabelige karriere efter kandidatgraden og videre efter erhvervelse af ph.d.-graden, og/eller at gøre kvindelige fysikere synlige som rollemodeller uden for universiteterne.

KIF-prisen er en ærespris og gives til en kvindelig ph.d.-, specialestuderende eller nyuddannet lærer, hvis arbejde udmærker sig ved videnskabelig originalitet, særligt vellykket formidling af sit arbejde til en bred kreds eller en ekstraordinær formidlingsindsats i sin undervisning.

Kandidater til prisen kan indstilles af en overordnet, vejleder, kollega eller kandidaten selv - se mere om prisen og få oplysninger om hvem og hvordan der kan indstilles her. Deadline for indstilling er d. 17. maj 2010.