Master i scienceundervisning – Københavns Universitet

 

Masteruddannelsen i scienceundervisning er en forskningsbaseret uddannelse, der med udgangspunkt i den adgangsgivende uddannelse og erhvervserfaring indeholder videregående studier inden for scienceundervisning.

Uddannelsen udbydes i et samarbejde mellem Københavns Universitet og Aarhus Universitet, og første runde startede i august 2015. Undervisningstedet forsøges tilpasset de aktuelle deltagere. Aktuelt er det Nyborg gymnasium lægger hus til kurserne.

Tilmelding til enkelte kurser i 2017/2018

Følgende kurser udbydes som enkeltfag i studieåret 2017/2018:

Man kan tilmelde sig frem til ca. 3 uger før kursusstart under forudsætning af at der er ledige pladser. Fristerne i efteråret vil være ca. 1. august og 9. oktober.
Prisen er 6000 kr. pr kursus. 
Se nærmere under: Tilmelding

Næste holdstart for MiSU

Vi planlægger at starte et nyt MiSU-hold op til efteråret 2018. Kursus 1 og 2 vil næste gang blive udbudt i efteråret 2018, og der vil blive arrangeret informationsmøder i foråret 2018.

Du kan tilmelde dig emailservice, hvis du vil holdes orienteret, når der er nyt om næste optag til Master i scienceundervisning: Emailservice

Målgruppe

Formålet med masteruddannelsen i scienceundervisning er at efter- og videreuddanne undervisere i de naturvidenskabelige fag. Masteruddannelsen retter sig mod erfarne undervisere, der eftersøger tid og sted til at reflektere over egen undervisning og elevernes læring, samt undervisere, der ønsker at engagere sig i udviklingsarbejde på deres undervisningssted.

Den erhvervsmæssige målgruppe er primært undervisere inden for naturvidenskab på ungdomsuddannelserne, samt undervisere inden for naturfagene på læreruddannelserne. Masteruddannelsesn i scienceundervisning er også relevant for naturfagsformidlere i uformelle læringsmiljøer, som museer og sciencecentre.