27. november 2020

Lars Klingenberg ny konsulent på IND

Ny medarbejder

1. december starter Lars Klingenberg i en ny stilling hos IND som specialkonsulent med særligt fokus på digital uddannelse og undervisning. 

Lars Klingenberg
Lars Klingenberg

På IND er vi i gang med en opbygning af en stærk ressource inden for forskning i digitalisering af undervisning, teknologiforståelse samt indflydelsen af digitale teknologier i STEM-disciplinerne – dette sker i regi af Center for Digital Uddannelse i samarbejde med DIKU. Det er til brug for denne fortsatte udbygning at vi har oprettet en ny stilling med særligt henblik på kompetenceudviklingsaktiviteter og projektunderstøttelse.

Lars skal primært arbejde med forsknings- og udviklingsprojekter inden for digital undervisning og uddannelse og med at styrke og udvikle det digitale aspekt i IND’s kompetenceudviklingsaktiviteter for medarbejdere på KU og i eftervidereuddannelse.

Lars kommer fra en stilling som learning experience designer på COBL på det Sundhedsvidenskabelige fakultet, men er velkendt på SCIENCE fra sine mange år som forsker, underviser og koordinator på NEXS. Lars har således et indgående kendskab til både KU, SCIENCE og det digitale område, og på IND ser vi meget frem til at have Lars som ny medarbejder.