Skab fremtidens menneske - en udstilling om teknologiforståelse på Experimentarium

INDsigt HYBRID ved Mai Murmann, Experimentarium og Astrid Schrøder, CFU Absalon, 

Mai Murmann

Experimentarium er ved at udvikle en udstilling om teknologiforståelse og hvordan teknologi kan påvirke vores liv i den nære fremtid. Et komplekst emne som både berører den klassiske naturvidenskab og etik. Det kræver derfor nye typer af interaktive læringsdesigns, når emnet skal bringes til live i en udstilling. Experimentarium har således kastet sig over både historiefortælling, mixed media film og sociale Astrid Schrødermedier i formidlingen for at komme hele vejen rundt.

På seminaret vil Astrid fra CFU Absalon først præsentere den demokratiske tankegang og kompetencemålene for forsøgsfaget teknologiforståelse. Herefter vil Mai fra Experimentarium dele overvejelserne bag at integrere målene i en udstilling. Der bliver også tid til både spørgsmål og diskussion.

FORMAT: HYBRID
Angiv i tilmeldingens kommentarfelt, om du regner med at deltage fysisk eller om du kun har mulighed for at deltage online. Så sender vi nærmere information og evt. link.

Deltagelse i INDsigt-seminarrækken gratis. Vi vil gerne have din  tilmelding  senest torsdag den 17. november, så vi kan forberede seminaret bedst muligt.