Teknologiforståelse på Experimentarium (foreløbig titel).

(Foreløbig titel og beskrivelse)

INDsigt HYBRID ved Mai Murmann mfl., Experimentarium

Mai MurmannExperimentarium er ved at udvikle en udstilling om teknologiforståelse i samarbejde med Etisk Råd. Udstillingen skal øge børn og unges teknologiforståelse ved at gøre dem klogere på nye BINK-teknologier (biologiske, informations-, nano- og de kognitive teknologier), som kan påvirke vores liv i en nær fremtid. I udstillingen skal gæsterne debattere teknologiernes dilemmaer og undersøge deres egne holdninger, værdier og dispositioner.

Projektet har mange spændende vinkler, såsom hvordan man behandler sociokulturelle emner i uformelle læringsmiljøer, eller hvordan man vælger etiske dilemmaer, der virker relevante for målgruppen (14-15 år). På seminaret Mai fortælle om ideerne bag udstillingen og lægge op til diskussion.

FORMAT: HYBRID
Angiv i tilmeldingens kommentarfelt, om du regner med at deltage fysisk eller om du kun har mulighed for at deltage online. Så sender vi nærmere information og evt. link.

Deltagelse i INDsigt-seminarrækken gratis. Vi vil gerne have din  tilmelding  senest torsdag den 17. november, så vi kan forberede seminaret bedst muligt.