Billede af medarbejdere i SCOPE

Mød forskere fra SCOPEs kvalitative del 

Den kvantitative del af SCOPE varetages af VIVE. Læs om VIVEs del af SCOPE her. 

Den kvalitative del af SCOPE ledes af Henriette Tolstrup Holmegaard. I denne del af projektet deltager forskere og medarbejdere fra IND, Københavns Professionshøjskole og VIA University College.

Forskere og medarbejdere fra IND

Henriette Tolstrup Holmegaard
Henriette er lektor og projektleder for den kvalitative del af SCOPE. Henriette har tidligere arbejdet med unges uddannelsesvalg og naturvidenskab, hun har desuden stor erfaring med forskellige kvalitative metoder. Udover at lede denne del af projektet, deltager Henriette også i design, produktion og analyse af den kvalitative data, analyser og udviklingen af den teoretiske ramme. 

Lars Ulriksen
Lars er professor og indgår i SCOPE med hans mange års erfaring inden for naturvidenskabelig uddannelse og kvalitative metoder. Lars vil særligt deltage i udviklingen projektet og særligt af den teoretiske ramme, men også løbende bidrage til at kvalificere analyser. . 

Katia Kromann Nielsen
Katia er post doc i SCOPE og indgår i produktionen af den kvalitative data. Hun har en baggrund som antropolog og har siden arbejdet med unges uddannelsesvalg. Katia er ansvarlig for arbejdet med den yngste og ældste målgruppe, der ved projektets begyndelse går i 0. og 8. Klasse. Hun står desuden for det etnografiske feltarbejde.

Ene Ernst Hoppe
Ene er ph.d.-studerende og indgår i produktionen af den kvalitative data. Hun har en kandidat i pædagogik og har en særlig interesse for kreative, visuelle og performative metoder, som anvendes i SCOPE-arbejdet med børn og unge. Enes ph.d.-projekt undersøger overgangen fra 6.- til 7. Klasse. Her benytter hun teorier og metoder i tæt samspil med SCOPE.

Line Bruun Nicolaisen
Line er post doc i SCOPE og indgår i produktionen af den kvalitative data. Line har en baggrund som geolog og har siden arbejdet med science udenfor skolen, og særligt hvordan der kan skabes inkluderende udstillinger til familier. Lines viden vil bidrage til det brede perspektiv på børn og unge i SCOPE i og udenfor skolen. Line er ansvarlig for arbejdet med den mellemste målgruppe, der ved projektets begyndelse går i 5. Klasse.

Forskere/gruppemedlemmer

Interne

Navn Titel Telefon E-mail
Søg i Navn Søg i Titel Søg i Telefon
Ene Ernst Hoppe Videnskabelig assistent +4535334284 E-mail
Henriette Tolstrup Holmegaard Professor +4535320386 E-mail
Katia Bill Nielsen Postdoc +4535326581 E-mail
Lars Ulriksen Professor +4535320338 E-mail