Gymnasiefremmede elever - øget fagligt udbytte,
4. runde, 2012/2014

Fra september 2012 til maj 2014 gennemføres 11 forskellige udviklingsprojekter om øget fagligt udbytte for gymnasiefremmede elever. Hvert projekt omfatter én eller flere gymnasiale uddannelsesinstitutioner. Projekterne er 4. runde af Ministeriet for Børn og Undervisnings indsatsområde om gymnasiefremmede elever. Institut for Naturfagenes Didaktik står for det tilknyttede netværks- og analyseprojekt. På denne side samler vi information og materialer som er relevante for for de deltagende skoleprojekter. Kontakt Christine Holm, hvis der er spørgsmål til siderne.

Projektgruppe fra IND

Lars Ulriksen 
Christine Holm (orlov fra 23. december 2013)
Dorte Elmeskov (fra december 2013)
Aase H. Bitsch Ebbensgaard  (Aebbensgaard@ind.ku.dk
Studentermedhjælp: Henriette Wase Hansen

Skoleprojekter

Se oversigten over de 11 projekter: Skoleprojekter.

Rapport

I forbindelse med slutkonferencen for projektet den 23. april 2014 på Høje-Taastrup Gymnasium er der udgivet en tværgående rapport fra projekterne:

Møder og aktiviteter

Der holdes startseminar for projekterne den 28. september 2012 på Høje-Taastrup Gymnasium. Se under Møder og aktiviteter hvor programmer, præsentationer og andre materialer fra møder og aktiviteter i det fælles projekt vil blive lagt. Se dette link for slutkonferencen.

Om netværks- og analyseprojektet

Projekterne er finansieret af Ministeriet for Børn og Undervisning samt de medvirkende institutioner. Udviklingsprojekterne afsluttes i efteråret 2013 og erfaringerne formidles ved en slutkonference i foråret 2014.

Uddybende projektbeskrivelse for IND's følge-, faciliterings- og analyseprojekt vedrørende projekter for at støtte gymnasiefremmede elever:
Gymnasiefremmede - Projektbeskrivelse 4. runde
I boksen til højre findes link til projektbeskrivelser for alle fire runder af projektet.